Najnovšie recenzie zo sekcie Televízory
- Menší, vhodný na pracovisko.
- všetky HDR formáty
- android - množstvo aplikácií
- svižný systém
- cca 10 GB pamäti pre uživetala
- nožičky idú dať do 2 pozícií
- chýba mi automatický jas
V porovnaní s miniled verziou (C835) je obrovský rozdiel v kvalite obrazu. Je to vidieť keď sú tv vedľa seba. V danej kategórie je kvalita obrazu dostatočná.
- Som veľmi spokojná,funguje
- obraz
Za tú cenu dobrý produkt, len usporiadanie kanálov príliš zložité.
LG 43UR81003LJ
Pridané: 10. septembra 2024
(naposledy upravené 10. septembra 2024)
Zakúpený v Alza.sk
Rychle a spolehlivé dodání
Menil som 15 ročný TV Philips za tento TCL TV. Telka stale dobra ale proste uz to chcelo zmenu. Dlho som váhal nakoľko mám dvoch kamarátov kde jeden ktorý má vlajkovú lod je s TCL veľmi spokojný druhý ktorý má nižšiu radu TCL je veľmi nespokojný. Stazuje sa na sekanie. Rozhodol som sa nakoniec ze to risknem ved do dvoch týždňov by som zavazny problém určite odhalil a TCL tiež dáva záruku 5 rokov zadarmo. TV som kúpil za 1169 eur a dnes uz stojí 1799 takže čo sa týka ceny tak táto TV konkuruje iným známym značkám ktoré sa cenovo pohybujú na úrovni 2500 eur a viac. Stačí si porovnať parametre. TV som si teda nechal a planujem prikupit aj soundbar 5.1 tiež od značky TCL. Nie ze by mi zvuk TV nestačil ale k tomu dokonalému obrazu sa proste pýta plnohodnotný zvuk dolby atmos. Uz chapem co to znamena ze cierna je ozaj cierna a ze telka nema odlesky. Všetky filmy ci už stiahnuté 100GB filmy a aj streamy z Netfixu ard. v najvyššej kvalite HDR DV DA idú plynule a celkovo telka disponuke veľmi svižným operačným systémom. Osobne som za tie 2 týždne nezaznamenal žiaden problém. Paci sa mi ako si viem obrax doladiť podla seba. Osobne mam rad teple a sýte farby. Rovnako aj hranie hier v 4K je úplný iný zážitok. TV má špeciálny režim game master ktorý sa automaticky zapne pri pripojený PC cez HDMI. Nastavenie je jednoduché a intuitívne a človek si ho veľmi rýchlo osvojí. Kúpu neľutujem a značku TCL odporúčam. Oplatí sa však určite priplatiť za vyšší model ako je tento c855.
- Mega telka za dobru cenu.
Obrazovka Crystal LED nie je QLED.
To čo som očakával, to mám.
Perfektný obraz aj spojenie na internet.
Skvelý TV za normálnu cenu. Presne to čo človek očakáva. Samozrejme v rámci svojich potrieb, požiadavok.
TV zatiaľ funguje bezchybne, má pekný obraz. Dúfam, že to vydrží, pretože televízory sa kazia cca po 1-1,5 roku prevádzky.
Wow
- Veľká spokojnosť
- Cena - kvalita
- Samsung ekosystém
- Jednoduchý ovládač
- TV nikde nezobrazuje čas
Jednoduchá montáž, inštalácia, ladenie programov. Pekný HDR obraz. Telka za veľmi dobrú cenu. Máte možnosť inštalácie nožičiek v dvoch polohách. Systém celkom rýchly a plynulý. Občas sa objaví nejaká systémová aktualizácia.
Samsung QE65S90D
Pridané: 8. septembra 2024
(naposledy upravené 8. septembra 2024)
Zakúpený v Alza.sk
Krasny obraz
Thomson 32HA2S13W
Hampl pavol
Pridané: 7. septembra 2024
(naposledy upravené 17. septembra 2024)
Zakúpený v Datacomp.sk
Vyborne
- Rýchla dodania lehota …
- Super telka za tie ečka a všetky aplikácie atď.
Jednoduchosť nastavenia kvalitný obraz zatiaľ spokojnost
Ok
Zobrazujem 381 - 400 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Ďalšie »