Najnovšie recenzie zo sekcie Televízory
- Pomer cena kvalita
- Za tú cenu je to super kamoš na správy
Niekomu môže vadiť kvalita zvuku obrazu takže v tom prípade jedine zaplatiť viac za iný model inak ak to máte na Správy a občasne pozretie Tv je super .
- Zvuk televizora je komicky inac vsetko ok coby som chcela za 100 eur?
Televizor splnil moje očakávania, dopručujem, jednoduchá inštalácia, som fakt spokojný, dopručujem.
- Pomer cena-kvalita
Splnil očakávanie.
- Google TV
- CEC malo co funguje. Kontrola CEC pre AB cryptoboxy nefunguje vobec a TCL support mi s tym tiez nepomohlo. Samsung taky problem nema.
Kupil som ho len pre celkom dobru cenu a Google TV, TV je celkom rychly. Jediny problem, ktory je pre mna dost dolezity je slaba CEC funkcia (kontrola ineho zariadenia cez HDMI).
Kupila som TV LG s ktorym mam tu najlepšiu skusenost. Zamestnanci super a obzvlášt pan Robo to je top predajca ďakujem
Kvalitný TV.
Xiaomi TV A Pro 43"
Pridané: 17. septembra 2024
(naposledy upravené 17. septembra 2024)
Zakúpený v Alza.sk
- Kvalita obrazu
- Хороший телевизор за свою цену. Рекомендую.
- Oka odporúčam
TV spĺňa to, čo som od neho očakával. Výborný obraz, dobrý zvuk.
Obraz je pekný, ale podsvietenie je tragické. V pravom hornom rohu je vidieť biele škvrny, kazí to celkový dojem z obrazu.
Oproti predošlému TV od LG veľká spokojnosť. Obraz super, od zvuku som síce očakával viac, ale tiež dobre, vcelku premiovy design. Spokojnosť
- Je úplne funkční?
- Android
Televízor za skvelú cenu funguje bez chybičky.
Cena pomer vykon bez vyhrad
Je síce menšia obrazovka, ale vhodná a na moje nešťastie, kúpil som ho iba pár dní pred zlacnením.
Zobrazujem 361 - 380 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Ďalšie »