Najnovšie recenzie zo sekcie Televízory
- Pekný obraz
- Slabý zvuk
Dobrá cena
- Skvelý obraz aj zvuk.
- Vďaka originálnymu držiaku na stenu, ktorý je súčasťou balenia perfektne splýva so stenou ako obraz
- Zatiaľ nič
- Obraz jednoznacne top. Pomer cena a pridana hodnota super
- Cena tv sa v zlavovom tyzdni zvysila o 30 eur:-)))
Celkovo tv v pomere cene kvalite obrazu, funkciam je skvela. Nevyhoda je leskly preleskly panel. Ale asi je to dane technologiou oled
- TV ma ostré farby a jedinečný obraz.
- Super cena aj kvalita
Super výrobok
- Pomer cena výkon
- Google TV
- Jednoduché šikovné dialkové
- Nedajú sa nastaviť farby a tváre sú zelené. Aj dborník ho nevedel nadtaviť.
- Výborný obraz, rýchle nastavenie, solídny zvuk, kalibrácia zvuku pozícia TV vs. miesto na sedenie vs. miestnosť, svižný systém, žiadne zasekávanie, veľa možností konfigurácie obrazu(možnosť uložiť obrazový profil, ak by niekto kalibroval pomocou sondy), super cena. 5 ročná záruka, Sledovanie tv na pol roka.
- Neexistuje pre danú cenovú reláciu.
Nechcem hejtovať konkurenciu, patrím medzi tých čo majú veľmi dobre zmapovanú Audio Video techniku. Keď TCL tento rok kúpil rozhodujúci podiel vo firme Sony- divízií audio video, tak to o niečom svedčí a nekvalita to rozhodne nie je.
- Vyhoda
- Veľmi kvalitný obraz, dokonalá telka
- Presne podľa popisu
- Jasné farby
- Skvelý zvuk
- Pomer ceny a kvality
- Rýchla odozva
Zatiaľ som nič nezpozoroval používam ho len 2 týždne.
- špičkový bezkonkurenčný obraz
- Farby
- HDR
- čierna
- design
- cena/výkon
- 144 hz, VRR, Gsync pre konzoly a PC funguje super
- napájací kábel je otrasný, neodpojiteľnosť a 2-vidlica vo veľkosti 3-vidlice zaručí zábavu v úzkych priestoroch
- nepodporuje SMB, neprihlásite sa k zdieľanému disku
OLED urobí z HD a 4K zdrojov špičkový obraz. Super farby, HDR, čierna je čierna. Staré nekvalitné SD 4:3 však zobrazila 12 ročná plazma lepšie.
Kvalita za rozumnú cenu, prekvapivo výborná kvalita obrazu aj zvuku.
- OLED obraz – perfektná čierna, vysoký kontrast
- Antireflexná (Glare Free) obrazovka
- AI Upscaling obrazu
- 83" uhlopriečka
- Elegantný minimalistický dizajn
- reproduktory sú na bežné sledovanie fajn, ale odporúčam dokúpiť soundbar
Televízor Samsung QE83S90HAEXXH používam niekoľko dní a zatiaľ som s ním maximálne spokojný. Najväčší rozdiel oproti môjmu predchádzajúcemu TV vidím v antireflexnej OLED obrazovke, ktorá si výborne poradí s odleskami z veľkých okien v presvetlenej miestnosti. Obraz je skvele čitateľný aj počas dňa, farby sú živé, kontrast výborný a čierna skutočne hlboká. Oceňujem aj elegantný dizajn, ktorý pôsobí veľmi prémiovo, 83-palcovú uhlopriečku a plynulé ovládanie systému. - Adrián Haspra
dobra cena voči kvalite
- ok
- Dostatocny jas
- Plynuly obraz
- Dobry OS
Cena. :)
- Neviem, výrobok som daroval
Potrebujem opraviť televízor lebo sa ukazuje biele pasi aj červene kocky.
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »