Najnovšie recenzie zo sekcie Televízory

TCL 65T8B

Overený zákazník Testuj.to Silvia

Pridané: 23. októbra 2024

• Zvuk (subwoofer)
  • Kvalita obrazu a hlboká čierna
  • Bezrámčekový design
  • Množstvo aplikácií
  • Hlasové ovládanie
  • Možnosť ovládať TV cez mobilnú aplikáciu
  • Slušné herné vlastnosti
  • Ovládač mohol mať viac funkčných tlačidiel ako je napríklad pauza, stop, pretáčanie atď.

Televízia má výborný obraz so skvelými farbami a naozaj hlbokou čiernou. Nastavenie je naozaj jednoduché a zvládne to doslova každý. Je tu mnoho funkcií ako je Google TV, Google Meet pre videohry, hlasové ovládanie, Multisound, Miracast, Chromecast, Airplay 2 a mnoho ďalšieho. Je tu bohatá ponuka najrôznejších aplikácií a množstvo ďalších si človek môže jednoducho stiahnuť a nainštalovať. Syn si chváli výborné herné vlastnosti a to predovšetkým rýchle a plynulé reakcie v hrách. Pochváliť taktiež musíme čistý zvuk a vstavaný subwoofer, ktorý posilní basy a ten rozdiel oproti iným TV je naozaj poznať. Nemusíte mať vďaka tomu neustále zapnuté domáce kino, ako tomu bolo pri iných televíziách. Moc sa nám páči bezrámčekový design a možnosť dvojitého nastavenia stojanu.

Samsung UE65CU7092U

Sony K-65XR70P

Sony K-65XR70P

Overený zákazník Alza.sk Milan

Pridané: 22. októbra 2024

(naposledy upravené 22. októbra 2024)

Neodporúča produkt
  • Rýchly systém Android
  • Docela fajn priestorový zvuk, ktorý je cítiť
  • TV nešiel zapnúť, resp išiel len po zastrčeni do zásuvky. Po pozeranie a vypnutí TV už opätovne nešiel zapnúť, nijakým spôsobom
  • viditeľne zlý obraz - ghosting, pri postavách boli obrysy, duchovia ako pri čínskej HD TV spred 10 rokov
  • Obrazové režimy sú príliš tmavé. V podstate sa dajú použiť len 2. Všetko ostatné ako dolby vison svetlý je už veľmi tmavý, rovnako tak dolby vision tmavý aj kinový sú nepoužiteľné tmavé
  • Podpora Sony nedvíha telefóny, nereaguje na odkazy, nekontaktujú vás späť
  • TV prakticky nemáte ako a komu oznámiť, že ide o nefunkčný šmejd

Skúsenosť s týmto hi-end TV je veľmi negatívna. TV som mal 3 dni a na 4 deň som ju vrátil. TV nešla zapnúť diaľkovým ovládačom ani gombíkom pod TV. Jediný spôsob ako ju zapnúť, bolo zakaždým vybrať zo zásuvky a vzápätí vložiť späť do zásuvky, 30 s počkať a zapnúť. Po dopozeraní a vypnutí TV už opäť nešla zapnúť, takže celý proces so zásuvkou bolo treba zopakovať. TV mala navyše obrysy duchov, logá TV staníc boli rozmazané a TV nebola ostrá dokonca ani v 4k HDR videách (Kodi, YouTube). Od TV za takmer 2500 eur som mal vyššie očakávania. Navyše podpora Sony nereagovala na moje odkazy, nevolali naspäť, skrátka nie je komu sa posťažovať a nie je koho prosiť o radu. U tejto prémiovej Sony TV je to veľká hanba a neprofesionálnosť. Pokiaľ možno vyhnite sa tejto TV a rovnako značke Sony, nakoľko sa nedovoláte nikam a nikomu. Viem, možno to bol iba môj prípad tohto pokazeného kusu, ale po kúpe TCL som si uvedomil, že nie je dôvod na tak drahú TV, nakoľko TCL ma očarila obrazom (Sony sa nechytala kvalitou) aj zvukom (ale recenziu doplníme neskôr pod konkrétny model TCL 65c855).

Samsung QE50Q60DAU

Samsung QE50Q60DAU

Overený zákazník NAY.sk Overený zákazník

• rychla tv
  • podpora aplikacii
  • ultratenka telka
  • bohuzial telka nevie prehrat avi subor. nahrada za to by mal byt vlc player ale neda sa zo samsung storu stiahnut

telka je rychla, svizna, krasne farby. siroka podpora aplikacii. jedine co by som mohol vytknut su len snad tie avi formaty, ale to je len detail... inak top tv, 10 bodov z 10

Samsung QE65S90D

Samsung QE65S90D

Overený zákazník NAY.sk diry

Odporúča produkt

Super obraz a smart tv podla mojich potrieb a zlava obchodu cez ich app

TCL 50C809

Samsung UE55DU7172U

Samsung UE55DU7172U

Overený zákazník NAY.sk Maria

Pridané: 22. októbra 2024

(naposledy upravené 22. októbra 2024)

• Dobrý obraz
  • Kvalita
  • Žiadna
TCL 50V6B

TCL 50V6B

Overený zákazník Alza.sk Overený zákazník

• Obraz
  • Zvuk

Televízorom som veľmi spokojná je tam mierny problém so zvukom ale to vôbec nevadí nakoľko pokiaľ si to nastaviť v nastaveniach tak je potom v poriadku. S obrazom nie je žiadny problém farby sú krásne napojila som si aj PlayStation a všetko funguje bez problémov. Môžem doporučiť som veľmi rada že tam sú rôzne aplikácie a ovládač funguje super.

Samsung UE43DU8072U

Samsung UE43DU8072U

Overený zákazník Alza.sk Lubo

Pridané: 21. októbra 2024

(naposledy upravené 21. októbra 2024)

Odporúča produkt
  • Výborný diaľkový ovládač, umožňuje skvelý pohyb v menu
  • Množstvo predinštalovaných aplikácii do ktorých sa stačí prihlásiť svojim kontom
  • Perfektný obraz

Overený zákazník Testuj.to Josef

• Balenie
  • Príslušenstvo
  • Baterky do ovládača v balení
  • Návod aj štartovacia príručka prehľadná a jednoduchá
  • Hlasné reproduktory
  • Rozhodne android systém
  • Veľké množstvo prípojok (HDMI,3,5mmjack apod)
  • AV adaptér
  • Množstvo pripojiť staršie recievery
  • HDR Smart
  • Prehľadné a jednoduché menu
  • Rýchlosť rozhrania
  • Možnosť nastaviť zvuk, zváraznenie apod či ich rozloženie aká strana bude hrať viac
  • Aplikácie sa načítajú rýchlo (s údivom celkom výrazne rýchlo)
  • Dolby Audi
  • Kovový rámček
  • Reproduktory sú síce hlasné, ale ich kvalita je ľahko v niektorých scénach či hudbe diskutabilná
  • Tv má množstvo možnosti rôznychkonektorov,sú moc v strede televízora, lepšie by bolo konštrukčne to dať co najviac na kraj
  • napájací kábel je krátky
  • Folia na monitore a okrajoch, na obraze ok, po okrajoch problém dať dole
  • HDR Smart je off pri zapnutí
  • Menu pri nastavení keď premýšľate sa po chvíli zavrie (celkom rýchlo)
  • Pred umiestnením tv na stenu musíte pripojiť dopredu ďalšie zariadenie inak problém
  • Pripojenie Lan a Digital Audi je veľmi na blbom mieste
  • Herný režim mi príde že obraz výrazne zožltne

TCL 58P655 nie je vôbec zlý výrobok voči tomu, čo ponúka, od možnosti pripojiť audio extrémne zariadenia, cez 3,5 mm Jack, HDMI, digitálne Audi opticky, či bluetooth je veľmi praktické, máte na výber mnoho možností pripojenia rôznych zariadení. Televízia obsahuje v sebe android a tak logicky všetky ostatné funkcie zaisťuje Google TV, čo je dobrý parťák, keďže sa jedná o oficiálne rozhranie googlu stačí Gmail a väčšinu aplikácií dobre prepojíte,. v podstate okamžite YouTube a pod. vlastne väčšinu z nich, ku ktorým máte uložené heslo v googlu, takže pri prvom spustení napríklad toho YouTube sa automaticky spýta, či sa chcete prihlásiť do neho, cez ten istý účet napríklad... Ale dokáže to aj pri iných aplikáciách Disney a Netflix, a k tomu všetkému samozrejme patrí možnosť prepojenia mobilu s tv, a tak si môžete prezerať v podstate čokoľvek a zobraziť to na televízore. Tv má herný režim, ktorý je určite užitočný pri hraní fps titulov a pod. bude mať veľkú výhodu, aj keď sa mi zdá, že obraz sa ľahko zožltne, čo nie je úplne zlé, ale nemusí to byť ono, skôr si myslím, že v prípade herného režimu by mohlo byť podmenu a aj s HDR, kde by si človek prípadne mohol viac prispôsobiť obraz podľa svojich preferencií, predovšetkým pri hrách multiplayer, ale je to o zvyku, ja som viac zvyknutý na monitor ako na tv, pri konzolách môže človek využiť HDR určite pri hraní titulov ktoré to podporujú bude to o niečo lepšie ako herný režim ak sa jedná o RPG hry. VA panel napriek tomu, že je menej kvalitný panel ako IPS, nič menej pri teste HDR (keď je tv naozaj v režimoch Smart HDR) sama prispôsobila video v 4k 60fps, pomocou toho, že má led podsvietenie Direct led, čo znamená, že led podsvietenie je cez celú časť tv, kde sa nachádza panel, je ich viac na jednom mieste a vďaka tomu lepšie funguje jas a kontrast obrazu, zvyšuje to jeho kvalitu, a spoločne s funkciou mirco dimming, čo je síce prepožičaná technológia, ale to je vedľajšie, výrazne s kombináciou led Direct zvyšuje kvalitu obrazu, ktorý potom vo finále hodí na hry aj multiplayer typu napr. Warzone, keďže technológia zabezpečuje podsvietenie obrazu v ťažko viditeľných miestach a vďaka tomu spolu výrazne zvyšujú zobrazenie detailov v tme, takže rýchlejšie človek napr. vidí obrys svojho nepriateľa, obraz ani veľmi neleskne, čo je výhoda, hoci, pri väčšom okolitom svetle by mohol. Tv ako také vďaka kovovému rámčeku pôsobí že niečo vydrží, software v podstate zaisťuje android takže väčšinou bez problémov s tým že má mnoho funkcií od googlu, keďže systém až na pár vecí od Tcl je čistý nemá nadstavby a to zaisťuje dobré prostredie, prihlásenie pri spustení som mal menšie nervy, keďže klasika chcela polohu apod s čím nesúhlasím a nemám to moc rád a potom samozrejme ako každý výrobca, rád vyžaduje prepojenie ešte s ich webom, čo aby som sa tomu všetkému vyhol dalo menšiu prácu s klikaním a zo začiatku mi aplikácia Google home hádzala chybu chybu pri čítaní QR kódov. Čo som moc nechápal a dal som skip na to aby som ju pripojil na WiFi, čo tak odporúčam urobiť a potom sa vrátiť ku zvyšku. Za mňa ako k výhodám tv za tie peniaze vrátane toho čo Tcl ponúka, darček pri registrácii a často aj predĺženú záruku sa to vyplatí.

Overený zákazník Testuj.to Filip

• Skvelý HDR10 range
  • Ľahko zložité prvé spárovanie v prípade iPhone

Televízia sa stala centrom mojej obývačky, a to hlavne vďaka svojmu vynikajúcemu obrazu a zvuku. VA panel s Direct LED podsvietením a TCL soundbar, ktorý som k televízii pripojil, spolu vytvárajú skutočné domáce kino zážitok. Systém Google TV je intuitívny a ponúka širokú škálu aplikácií. Čo mi však robilo trochu problémy, bolo prepojenie s mojím iPhonom - občas to vyžadovalo viacero pokusov, kým sa podarilo spojenie nadviazať. Na druhú stranu, aplikácia Vodafone TV na ňom funguje ako po masle, čo je obrovské plus oproti predchádzajúcej televízii.

Overený zákazník Testuj.to Mira

• výborný obraz
  • rýchla odozva sytému
  • OS Android TV
  • prehľadné prostredie televízie
  • zabudovaný bluetooth
  • veľmi slušný zvuk zo vstavaných reproduktorov
  • pekný design
  • čiastočné hlasové ovládanie (hlasové vyhľadávanie)
  • 4K rozlíšenie a podpora HDR10, HDR HLG
  • televízor nedisponuje senzorom pre autoamitcké zníženie či zvýšenie jasu podľa okolitého svetla

Hneď na úvod musím povedať, že sa jedná o moju vôbec 1. TCL televíziu a som veľmi milo prekvapený. Televízor má veľmi pekný design, naozaj minimálne rámčeky, malá hrúbka v kombinácii s veľkou 58" obrazovkou. Obraz je skvelý v danej cenovej kategórii niečo málo cez 10.000,- ponúka veľmi dobré podanie farieb, farby sú sýte, výrazné, vysoký je aj kontrast a skvelé je aj podanie čiernej farby. Vďaka tomu všetkému je veľmi dobrý pohľad na televíziu aj keď je v miestnosti viac denného svetla. Jediné, čo mi možno chýba, je automatická regulácia jasu podľa okolitého osvetlenia. Nechýba podpora napríklad HDR10 či HLG, takže pokiaľ plánujete sledovať streamovacie služby ako Netfil, HBO Max a ďalšie, tak v kombinácii so 4K rozlíšením je obraz proste v danej cenovej kategórii skvelý. Veľmi dobre pracuje televízia aj s operačným systémom GoogleTV. Reakcie systému sú veľmi slušné, všetko je prehľadné. Dajú sa nainštalovať všetky streamovacie služby od Netlfixu až po napríklad Kodi. Televízia disponuje aj zabudovaným Bluetooth, takže môžete pripojiť napríklad bezdrôtové slúchadlá alebo soundbar. Neľutujem utratené peniaze a túto televíziu by som určite odporučil.

Overený zákazník Testuj.to Ján

• Kvalita obrazu
  • Android TV
  • Plochý zvuk, pre náročnejšieho užívateľa externý zdroj zvuku nutný
  • Akosi zdĺhavé úvodné nastavenie a mnoho aktualizácií
  • Hlučné tlačidlá ovládača

TCL 4K UHD televízia, ktorá ponúka dobrý pomer medzi cenou a výkonom. Obrazovka s rozlíšením 4K a podporou HDR poskytuje ostrý a detailný obraz so živými farbami. Hoci nie je špičková v porovnaní s prémiovými modelmi, je ideálna na bežné sledovanie filmov, seriálov alebo športových prenosov. Operačný systém Google TV je plynulý a intuitívny a ponúka široký výber aplikácií vrátane Netflix, YouTube a ďalších obľúbených služieb. Zvukový výkon je priemerný, ale dostatočný na každodenné použitie - ak však hľadáte lepšiu zvukovú kvalitu, investícia do soundbaru je rozumná voľba. Celkovo TCL 58P655 vyniká ako skvelá voľba pre tých, ktorí hľadajú kvalitný televízor za dostupnú cenu.

Overený zákazník Testuj.to Roman

• Váha
  • Spotreba
  • Zložité nastavenie kanálov
  • Chýba 3D ovládač

Po prvotnej dlhšej aktualizácii a dlhšom nastavení všetko funguje tak ako má. Kvalita obrazu aj zvuku je podľa očakávaní. Neurazí ani neprekvapí. Systém sám o sebe je celkom rýchly. Pomer ceny a výkonu je dobrý. V balení sú aj batérie k diaľkovému ovládaču, čo vždycky poteší.

Overený zákazník Testuj.to Radoslav

Odporúča produkt
  • Skvelá kvalita obrazu s hlbokou čiernou a vysok=ym kontrastom
  • Nízky input lag a ALL-M, ideálne pre hranie hier
  • Možnosť simultánneho zvuku z TV a sluchadiel, plus skvelé prepojenie so soundbarom
  • nič

TCL 55P655 som si kúpil a som s ňou úplne spokojný. Čo sa týka obrazu, VA panel s Direct LED podsvietením naozaj robí svoje - čierna je naozaj hlboká a kontrast je skvelý, takže filmy vyzerajú fantasticky. Veľmi ma prekvapili aj herné vlastnosti. Nízky input lag je na hranie super, reakcie sú rýchle a plynulé. Funkcia ALLM (automatický herný režim) je tiež veľká výhoda, takže nemusím nič prepínať, keď si chcem zahrať. Skrátka, je ideálna na konzoly. Zvuk je taktiež dobrý. Veľmi oceňujem možnosť mať pustený zvuk z reproduktorov TV aj zo slúchadiel súčasne - to sa hodí, keď niekto v miestnosti nechce slúchadlá. A vďaka HDMI eARC je prepojenie so soundbarom bezproblémové a zvuk má poriadnu šťavu. Google TV beží plynulo, prostredie je svižné a je tu množstvo aplikácií. Celkovo skvelá televízia za rozumné peniaze.

Overený zákazník Testuj.to Lucia

• krásny obraz
  • ovládač akurát do ruky
  • dokonalý zvuk
  • rýchlosť spätnej väzby
  • pomalý nábeh televízie

Popravde máme jednu TCL televíziu tzv. android TV a oproti tejto je to úplné sklamanie. Táto televízia je výborná, krásny obraz, dokonalý zvuk. Modré svetielko signalizujúce že televízia je vypnutá by sa mohlo dať vypnúť, máme TV v spálni a svieti to dosť do očí. Takisto keď televíziu zapnete, trvá jej dosť dlho, kým začne niečo robiť... takže neviete, či ste ju zapli, alebo ste zle stlačili, preto stále stláčate tlačidlo a vlastne ju stále zapínate a vypínate. Inak je televízia skvelá.

Overený zákazník Testuj.to Alena

• Kvalitný obraz a zvuk
  • Podpora všetkých aplikácií ako napr. Netflix, O2TV
  • Užívateľsky priateľské prostredie Google TV
  • Jemný design
  • Rýchla a bezproblémová inštalácia a nastavenie
  • Zatiaľ žiadne

Po vybalení bola televízia veľmi rýchlo nainštalovaná a všetko bolo nastavené. Obraz je veľmi kvalitný, aj keď ide o LED TV, a v danej cenovej kategórii predčil naše očakávania. Takisto zvuk hodnotíme veľmi pozitívne. Dostupné sú všetky aplikácie, ktoré bežný divák potrebuje, a celkovo nám Google TV príde jednoduchá na ovládanie a všetko je prehľadne usporiadané. Jediné negatívum je veľmi zjednodušený ovládač s málo tlačidlami, to sťažuje ovládanie TV a niekedy trvá dlhšie nájsť, ako sa k danej položke " preklikať". Chýbajú tiež čísla pre jednoduché prepínanie kanálov. Design TV je pekný, jemný.

Overený zákazník Testuj.to Peter

• 4K QLED HDR obraz
  • Operačný systém Google TV s funkciami
  • Kvalita obrazu
  • Podpora Micro Dimming
  • Spotreba
  • Iba 60HZ

Moc som sa tešil na technológiu Micro Dimming, ktorá ma moc príjemne prekvapila a robí obraz omnoho krajším. Operačný systém Google TV funguje podľa mojich predstáv. Využívam tu rôzne aplikácie Netflix, YouTube, sledovánítv, Kodi, bezdrôtový obraz s pripojením k telefónu a NTB.

Overený zákazník Testuj.to petra

• ostrý obraz
  • zvuk

Televízia je skvelá. Obraz je ostrý a farby tak živé, že vidím každý vlas na hlave môjho obľúbeného speváka a zvuk tak krištáľový, že aj susedia majú pocit, že majú vlastný koncert v obývačke. Pri nákupe televízie odporúčam mať niekoho po ruke a väčšie vozidlo, s manželom som mala čo robiť, aby sme televíziu dostali z predajne a následne do auta, byť trochu väčšia, už by sa nám tam nevošla. keby som mala znovu rozhodovať, objednala by som dodanie domov.

Overený zákazník Testuj.to Peter

• výborný a verný obraz
  • nízka cena
  • nízka spotreba
  • Stabilita TV - nedokážem tu porovnať s inými televíziami podobnej veľkosti, pokiaľ máte doma mačku alebo malé deti, možno by som sa ale bál o stabilitu na nožičkách.

Už nejakú dobu som uvažoval o výmene svojej starej 32" televízie za väčší model. Keď už, tak som chcel niečo poriadne. Táto televízia spĺňala moje požiadavky - nechcel som príliš utrácať, ale zároveň som chcel kvalitný obraz, slušný zvuk a rozumnú spotrebu energie na túto veľkosť. Rozhodol som sa pre novší model, pretože pri súčasných cenách elektriny sa mi investícia časom vráti, naviac získate modernejšie funkcie. Nebudem tu vypisovať všetky pozitívne vlastnosti, tie si ľahko prečítate v popise produktu. Televíziu by som určite odporučil, v tejto cenovej kategórii nemá konkurenciu. Našiel som však pár vecí, ktoré mi mierne vadia, a rád sa o ne podelím. Značka TCL je dnes na trhu veľmi známa, často ju vidíte všade naokolo, preto som si povedal, že jej dám šancu, pretože verím, že vedia, čo robia. Mal som niekoľko požiadaviek: Dolby Audio pre kvalitný zvuk, 4K Ultra HD rozlíšenie a prirodzené farby - žiadne presaturované odtiene, ktoré vyzerajú dobre v obchode, ale sú nepríjemné pri dlhšom sledovaní. O kvalite obrazu sa nebudem rozpisovať, podľa mňa je vynikajúci, predovšetkým vďaka realistickým farbám a skutočne čiernej čiernej. Čo ma milo prekvapilo, je Google TV. Nie je to žiaden proprietárny systém, máte prístup ku všetkým aplikáciám a funguje to ako Chromecast. Skvele si rozumie s mojím Androidom. Hlasové ovládanie cez Google Asistenta je praktické, nemusíte zložito zadávať texty - stačí hovoriť a rozpozná aj české názvy skladieb či kapiel. Na druhú stranu sú tu niektoré predinštalované aplikácie, ktoré v ČR moc nevyužijete, napríklad AppleTV alebo TCL Channel, tie som hneď odinštaloval. Tlačidlá na ovládači pre tieto služby sú zbytočné, ale to je detail. Výborne fungujú Spotify, Disney+ a Max, aj keď nemajú vlastné tlačidlá na ovládači. Pripojenie k Xboxu bolo bezproblémové a na veľkej obrazovke si hranie naozaj užívam. Ako som už spomenul, túto televíziu by som rozhodne odporučil, som s ňou maximálne spokojný.

Zobrazujem 181 - 200 zo 500 recenzií 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25