Najnovšie recenzie zo sekcie Televízory

• Jednoduchý zrozumiteľný ovládač
  • Jednoduchá inštalácia
  • Prijateľná cena
  • Nič

Televíziu máme zatiaľ len krátko, ale už sme si ju stihli zamilovať celá rodina. Kvalita obrazu je fantastická, detaily, ostrosť a farby sú prepracované tak, že niekedy to vyzerá, akoby postavy chceli vyskočiť z televízie. Televízia slúži mojim rodičom, ktorí sme niekoľko rokov mali starú plazmovú televíziu, preto majú čo porovnávať. Osobne veľmi oceňujem kvalitu reproduktorov, ktoré využívam naozaj naplno pri hlasnom počúvaní hudby. K televízoru nepotrebujete dodatočné stereo, samotný zabudovaný reproduktor znie naozaj skvele. Rodičia oceňujú jednoduchú inštaláciu všetkých programov a aplikácií, ktoré môžu ovládať jednoduchým a zrozumiteľným ovládačom. Malý brat si pochvaľuje obraz a jednoduché používateľské rozhranie pri hraní hier na PS4. Aj keď som zatiaľ nevyskúšala všetky funkcie, som nadšená z toho, čo som už objavila. Celkovo som s TCL 55C655 PRO veľmi spokojná. Skvelý obraz, kvalitný zvuk, rozumná cena a jednoduché ovládanie robia z tejto televízie skvelú voľbu pre každého, kto hľadá spoľahlivého spoločníka na sledovanie obľúbených relácií a hranie hier. Určite odporúčam!

Overený zákazník Testuj.to Veronika

• Krásny obraz
  • Perfektný zvuk
  • Nízka cena!
  • Menu
  • Nie úplne jednoduchý ovládač

Úžasná televízia za úžasnú cenu! Som vážne nadšená, neviem, čo viac by som si mohla priať! Obraz je úplne perfektný! Sledovanie videí v 4K je neskutočný pôžitok. Môžete si vybrať z niekoľkých režimov obrazu medzi nimi aj úsporný režim alebo kino režim. Vďaka reproduktorom si užijete parádny zážitok ako na koncerte. Dá sa opäť vybrať z niekoľkých režimov, ktoré sa od seba veľmi odlišujú. Máličko bojujem s ovládačom, kde som pri prvotných registráciách musela neustále stláčať tlačidlá, ale keď je hotovo, ovládanie je už jednoduché. Niekedy môžete namiesto písania použiť diktovanie hlasom. Menu je prehľadné, všetko funguje tak, ako má.

Samsung UE43DU8072U

Samsung UE43DU8072U

Overený zákazník NAY.sk Overený zákazník

Zakúpený v NAY.sk

Odporúča produkt

Kupovaný do detskej izby postačujúca kvalita obrazu, diaľkový ovládač bez batérií. Spokojnosť.

Overený zákazník Testuj.to Monika

• obraz
  • ovládanie
  • vzhľad
  • cena
  • žiadne som nenašla

Uvažoval som o kúpe televízie a chcela som QLED technológiu. TCL ma veľmi príjemne prekvapila. Je to moderná televízia so super obrazom. Má možnosť veľkého množstva streamovacích služieb. Milo ma prekvapilo aj to, že na sledovanie TV, ktorú mám k svojmu mobilnému tarifu, už nepotrebujem žiaden setup box. Stačilo si stiahnuť aplikáciu a prihlásiť sa. QLED technológia má krásne jasné farby, vďaka ktorým máte pocit, že ste súčasťou deja. Ovládanie je veľmi intuitívne a inštalácia alebo odinštalovanie jednotlivých aplikácií je jednoduchá. Takže ak hľadáte kvalitnú televíziu s výborným pomerom cena/výkon, toto je podľa mňa trefa do čierneho.

Overený zákazník Testuj.to Vanda

• Kvalitný obraz
  • intuitívne ovládanie
  • chytré funkcie
  • široká ponuka aplikácií
  • streamovacie služby
  • Zvuková kvalita je nadpriemerný, pre lepší zážitok je vhodný externý soundbar

Televízia ponúka skvelý pomer ceny a výkonu, najmä pre užívateľov, ktorí hľadajú veľkú uhlopriečku s kvalitný obrazom. Tento model využíva QLED technológiu, čo znamená, že farby sú živé, kontrast je silný a čierna je výrazne hlbšia než pri bežných LED paneloch. Naviac podpora 4K rozlíšenia a HDR zaisťuje ostrý a detailný obraz, čo ocenia najmä milovníci filmov alebo športových prenosov.

Overený zákazník Testuj.to Lukáš

• Pekný, kvalitný, čistý zvuk
  • Jednoduchá montáž ako na nožičky, tak na stenu
  • kvalitný hardware - rýchly systém Google TV
  • žiadne som nenašiel

Rád som si znovu zakúpil televíziu TCL. Už jednu mám a s touto značkou som nadmieru spokojný. Oceňujem predovšetkým výkonný hardware, vďaka ktorému je systém Google TV svižný, bez sekania a oneskorenia. Montáž ako na stenu, tak s pridanými nožičkami je jednoduchá. Určite vyzdvihnem perfektný zvuk, vďaka systému 2:1

Overený zákazník Testuj.to Martin

• Dobrý pomer kvalita, cena
  • Dobrý zvuk vzhľadom k veľkosti reproduktorov
  • Pri kvalitnom vstupe pekný obraz
  • Lacno pôsobí ovládač
  • Nažltlý obraz z bočného pohľadu
  • V rohoch horšie podsvietenie

Celkový pomer kvality a ceny je tu dobrý. Obraz je pri kvalitnom vstupe pekný. Bolo však treba zmeniť pôvodne nastavenie obrazu. Oceňujem taktiež celkom kvalitný zvuk na pomery televízie. Nepáči sa mi lacno pôsobiaci ovládač a horšie podsvietenie v rohoch. Taktiež je tu celkom pozorovateľné žltnutie obrazu pri pohľade z boku.

Overený zákazník Testuj.to Helena

• farby
  • kontrast
  • ovládanie
  • nevie vyhodnotiť hlasitosť filmov

Dokonalý, obraz je neuveriteľne čistý a farby krásne. Kontrast je na 1*, nemám tomu čo vytknúť. Gaming zóna, ako u nás hovoríme ide na plné obrátky a zatiaľ žiadna sťažnosť. Všetko ide rýchlo, odozvy taktiež rýchle. Zvuk parádny, len by som už pri TV privítala, aby sama vyhodnotila hlasitosť, väčšina filmov má nahlas hudbu a hovorené slovo potichu. Ovládanie je intuitívne, zvládnu to aj malé deti:)

Overený zákazník Testuj.to Miroslav

• Skvelý jas a HDR obsah
  • Jednoduché prepojenie s chytrými zariadeniami
  • Podpora Airplay
  • Zvuk nie je zlý, ale mohol by byť lepší

Televíziu TCL 75C655 PRO som si vybral hlavne vďaka podpore Apple HomeKit a vysokému jasu, ktorý skvele doplňuje HDR obsah. Už pri prvom zapnutí ma milo prekvapil ostrý obraz a živé farby. HDR obsah vyzerá neuveriteľne detailne a kontrastne, čo ocení každý fanúšik filmov - televíziu ovládam cez Iphone a dokonca som si nastavil automatizáciu, kde si pri zapnutí streamovacej služby automatický zmení aj osvetlelenie miestnosti. Jediné, čo mi trochu vadí, je kvalita zvuku. V mojej menšej obývačky totiž zvuk stráca na čistote. Do budúcna plánujem dokúpiť externé reproduktory, ideálne od TCL, aby všetko fungovalo hladko. Celkové nastavenie televízie bolo ale veľmi jednoduché - stačilo naskenovať QR kód a televízia sa sama nakonfigurovala.

LG 55QNED86

Samsung UE32T4302

Overený zákazník Alza.sk Alex

Pridané: 19. októbra 2024

• Všetko OK

Mohli sme kúpiť vačšiu veľkosť

TCL 55V6B

TCL 55V6B

Odporúča produkt

chcelo by to aj stredový stojan pre úzky podstavec

TCL 65T7B

TCL 65T7B

Overený zákazník Alza.sk Roman

Pridané: 18. októbra 2024

(naposledy upravené 20. októbra 2024)

• Vysoký jas
  • Automatický herný režim pri pripojení konzoly
  • Rýchle a jednoduché nastavenie jasu, obrazu a zvuku
  • Vysoká kvalita obrazu aj zvuku

Televízor je skvelý, hlavná výhoda pre mňa je vysoký jas. Stojí oproti bielej stene, na ktorú cez slnečné dni dopadajú slnečné lúče. Predchádzajúci televízor s tým mal problém: mal som pocit, že pozerám nie na obrazovku, ale na stenu. Tento televízor však taký problém nemá, čo je aj dobre vidieť na fotke.

Ďalšou výhodou je rýchle nastavenie obrazovky, jasu a zvuku. Stačí stlačiť jedno tlačidlo a dole na obrazovke sa zobrazí lišta s nastaveniami. Na starom televízore som musel vystúpiť z aktívneho okna a ísť do nastavení, čo bolo dosť nepríjemné. Ak máte konzolu, televízor sa pri pripojení automaticky prepne do herného režimu a nastaví všetko potrebné.

Kvalita obrazu aj zvuku je na vysokej úrovni.

Jediný menší problém bol s USB kľúčom. Keď som ho prvýkrát vložil, televízor mi oznámil, že je potrebné ho naformátovať, súhlasil som, ale potom ho môj počítač už nevidel. Musel som ho naformátovať cez telefón, aby ho počítač znova rozpoznal, a potom som ho znova naformátoval na počítači do formátu NTFS, a všetko už funguje.

Hyundai HLM 24T305 SMART

Hyundai HLM 24T305 SMART

Odporúča produkt
  • super obraz a youtube v telke..lacny kvalitny mne velkost staci
Blaupunkt 24HBG5000S

Overený zákazník MALL.SK Vojtech

Pridané: 17. októbra 2024

Zakúpený v MALL.SK

Odporúča produkt

Zatial sme vyrobok malo testovali,ale zda sa dobry.

TCL 43P755

TCL 43P755

Pridané: 17. októbra 2024

(naposledy upravené 17. októbra 2024)

• Parametre TV za rozumnu cenu na ucel ktory ma TV splnat

TCL 50P655

Overený zákazník Testuj.to David

Pridané: 16. októbra 2024

• Minimalistický design
  • Výborný priamy obraz a podpora najvyššieho rozlíšenia zo streamovacích platforiem
  • Skvelý kontrast a jeho dynamická optimalizácia
  • Dobrý a pomerne silný zvuk s čistým podaním
  • Nízka váha
  • Široké možnosti pripojenia ako bezdrôtového tak aj všetkými spôsobmi cez kábel
  • Nízky pozorovací uhol obrazovky
  • Malý výpočtový výkon (relatívne pomalé načítanie aplikácií)

Slušná televízia za málo peňazí, pre niekoho kto hľadá optimálne zariadenie pre skvelý obraz streamovacích platforiem, dostatočne dobrý zvuk a širokú konektivitu na báze Google TV (predtým android TV pokiaľ sa nemýlim). Ako dlhoročný užívateľ androidu som jednoducho a rýchlo prepojil všetky moje účty, môžem televíziu jednoducho ovládať z telefónu a synchronizovali sa mi aj kompatibilné aplikácie s predchádzajúcej televízie vrátane zachovania všetkých užívateľských dát. Google TV má hlavne skvelé užívateľské prostredie a dobre sa ovláda. Po tom čo som vybalil televíziu z pomerne minimalistického balenia, som ju len jednoducho zapojil do elektriny, zadal heslo na wifi (aj tak som ale pripojil ethernet kábel) a behom pár minút aktualizoval automatický firmware na najnovšiu verziu. nastavil som si všetky prepojenia a účty a bolo to všetko veľmi čisté a intuitívne, zvládne to naozaj každý bez problémov. Prvé, čo som si všimol je poznateľné podsvietenie okolo krajov televízie. Je to o zvyku. Vyrovnáva to ale atraktívne podanie hlbokej čiernej, ktoré sa dokáže aj prispôsobovať obrazu a všimnete si podsvietenie na plochách jednej farby, napríklad pri štarte streamovacej služby, pri filmovom obsahu je to takmer nepozorovateľné. S obrazom sa spája aj pomerne úzky pozorovací uhol televízie. Pokiaľ máte televíziu pod úrovňou pásu napríklad na nízkej skrinke a stojíte, alebo chodíte po miestnosti, všimnete si znížený kontrast od cc 15° uhlu voči zariadeniu, čierna je ale perfektne čierna z akéhokoľvek uhlu. Televízia je teda vhodná hlavne pre menšie priestory, kde sa divák nachádza hlavne pred ňou. Načítanie aplikácií nie je zrovna najrýchlejšie ( niekedy v rade sekúnd, v dobe keď sa riešia skôr milisekundy to je asi najväčšia a vlastne jediná chyba televízie), ale nezaznamenal som za mesiac používania jediný pád systému alebo zamrznutie a na menšie oneskorenia pri prepínaní. S malým výpočtovým výkonom samotnej televízie sa spája napríklad aj fakt, že nemá zmysel skúšať inštalovať nejaké hry priamo do televízie, pretože omnoho viac si to užijete pri streamovaní z iného zariadenia na sieti alebo po pripojení zdroja cez HDMI. So zvukom pri tom nie je problém a rýchlosť aj odozva obrazu je pre hranie proste skvelá a môže vás limitovať skôr vaše internetové pripojenie čo značne rieši možnosť pripojiť kábel zo siete. Streamoval som na skúšku hry po sieti z počítača a všetko bežalo perfektne, kto ale už má deti vie, že na hranie už proste nie je čas. Interné úložisko o veľkosti okolo 9 Giga je pomerne veľké a bez problémov sa tam vlezie množstvo aplikácií alebo nahrávok. Zvuk je ďalšia z vecí, ktoré spomeniem. Samotná televízia disponuje širokým nastavením zvukových profilov, simuláciou priestorového zvuku, zvýraznením hovoreného slova apod. Prekvapila ma jeho pomerne dobrá kvalita a dobrý výkon aj pre väčšie priestory, keď si chcete len niečo pustiť napríklad k vareniu za rohom. Čo ale oceňujem je optický výstup pre najčistejší prenos napríklad do domácej hifi zostavy ale nechýba ani klasický jack konektor, pripojenie cez bluetooth ale hdmi s eARC, ktorú som nemal možnosť vyskúšať, som totiž fanda vintage hifi systémov. V momente keď pripojíte napríklad soundbar alebo ďalšie reproduktory, môžete súčasne hrať z televízie aj pripojeného zariadenia. Hlasitosť každého sa dá ovládať zvlášť, to je skvelé, pretože tým zladíte rozdiely vo výkone. Je škoda, že ale nejde tento pomer pevne nastaviť a potom len ovládať hlasitosť všetkého spoločne, vždy musíte ovládať všetky výstupy zvlášť jednoduchým prekliknutím na ovládači hlasitosti. Televízor a materiály. Prekvapilo ma, ako je televízor ľahký, zhruba 8kg, všetky komponenty sú umiestnené na spodnej časti ktorá je trošku silnejšia, ale vďaka tomu je potom zbytok televízie veľmi tenký. Decentné logo, decentný tmavý rámček (asi kovový, ťažko poznať), minimalistický design zapadne do každého priestoru. Najskôr som vyskúšal televízor umiestniť na dodané nožičky. Sú plastové, plastové je aj ich uchytenie, bál by som sa pri opakovanom nasadzovaní a zhadzovaní vychodenia diery so závitom. Ale televízia na nôžkach je stabilná a zvláda ustáť aj útoky detí na pepinu a ďalšie na obrazovke. Umiestnil som ju nakoniec ale na držiak v stene, dá sa lepšie polohovať a nehrozí, že by spadla práve na tie deti. K uchyteniu slúži klasický VESA systém so 4 skrutkami a drží to dobre. Len sa trochu bojím otáčať na stojane televízoru držaním za obrazovku, pretože je naozaj tenká. Ovládač je pomerne robustný, plastový, nevŕzga a dobre sa drží. Za mňa má zbytočne veľa tlačidiel, čísla napríklad vôbec nepoužívam, chýba mi možnosť preprogramovať veľké tlačidlá pre rýchle spúšťanie programov (streamovacie platformy ktoré napríklad vôbec nepoužívam, ale tie čo používam tam chýbajú, takže často omylom spustím to čo nemám a musím sa vracať). Celkovo by som teda televíziu mohol odporučiť niekomu, kto nepotrebuje super hightech zariadenie ale proste decentný, funkčný a stabilne chytrý televízor s veľmi pekným obrazom, slušným zvukom a výbornou konektivitou za málo peňazí.

Zobrazujem 221 - 240 zo 500 recenzií 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25