Najnovšie recenzie zo sekcie Televízory
- cena super
Za málo peňazí veľa muziky
- Účel spĺňa za tie peniaze
Dobre skúsenosti zo značkou
Zatiaľ úplne spokojný.
Pekný vzhľad produktu,krásne farby aj obraz,sem tam vypadne zvuk ale na to som ešte neprišiel kde je problém.Inak spokojnosť.
- Veľká uhlopriečka
- Super parametre HDMI 2,1
- Tenký dizajn
- Hádam žiadna
Je to darček pod stromček čiže sme ho neskúšali, takže dúfajme, že pôjde bez problémov.
- Vyborny obraz aj z horsieho zdroja, nizka spotreba energie, jednoduche ovladanie
- Trocha zlozitejsie nastavenie obrazu a zvuku. Zakladne nastavenie a dostupne rezimi su nepouzitelne, kontrast, jas, farby su brutalne presaturovane. Chce to nejaku hodinku pohrat sa s nastavenim.
- Zvláštne farby, oproti ostatným telkám je podstatne skabší jas, a biela nieje bielou, skúšam množstvo nastavení a nieje to ono
- seká obraz aj zvuk;
- Cena/výkon v tejto kategórii je top.
Úplná spokojnosť, TV spĺňa všetko, čo som očakával.
Za dobrý peniaz QLED TV . Zatiaľ som spokojný.
Som spokojný, dobrá cena, kvalita.
- deklarujete PIP a nemá
- deklarujete energ.náročnosť G a je E
- posledný krát som využil Váš obchod
- Dobrý pomer kvality a ceny.
- Kvality zvuku by mohla byť lepšia, ale úplne postačuje.
- obraz
- pre mňa výhoda že to má google tv a je tu možnosť nainštalovať si veľké množstvo rôznych aplikácií
- pomer cena / kvalita
- zvuk ujde ale zdá sa mi trošku plechový
- zbytočné tlačidlá na ovládači Tcl home, tcl channel a web
televizor som si kupoval keďže som mal starý samsung ktorý ešte nebol ani smart. veľkosť cca rovnaká ako starý. obraz je perfektný. zvuk sa mi zdá trochu plechový, možno ešte treba niečo doladiť. inak som spokojný. za tú cenu super.
Po pár dňoch sa nedaju seriozne zhodnotiť výhody resp.nevýhody zariadenia.
Krásny obraz, pekné farby,
Zatiaľ ok, máme ho krátko,pekný obraz tenučký, uvidíme neskôr ,dúfam,že vydrží dlho
Zobrazujem 121 - 140 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Ďalšie »