Najnovšie recenzie zo sekcie Televízory
- Skvelý obraz, čierna je čierna a obraz je dostatočne jasný
- Na vybalenie a inštaláciu sú potrební dvaja ľudia
- Veľmi pekné farby, kvalitný zvuk, dostatočné množstvo aplikácií
- Kvalita obrazu ako aj Tv za rozumnú cenu.
- Android za najvyhodnejsiu cenu.
- Kvalita zvuku pre naročnych nepostačuje. Odporúčam prepojenie na sound bar či 5.1 domace kino.
TV je za cenu 340€ slušne vybavený, obraz kvalitný, všetky funkcie bezchybné. Ovládanie "ukazovátkom" ma nepresvedčilo.
Súper parametre a kvalita, odporučam.
- Vynikajúci obraz, fantastický ohromujúci priestorový zvuk veľmi kvalitne prevedenie obrazu pri starších filmov s nízkym rozlíšením. Intuitívne ovládanie naozaj veľmi jednoduché.
Televízor od spoločnosti LG ma opäť nesklamal, začo vďačím aj zamestnancom Planeo v Košiciach na jazere za ich trpezlivosť pri mojich laických otázkach ohľadom tejto televízie. A ich profesionálny prístup! televízor LG bol predo mnou Z”zamestnancami vybalený aby sme skontrolovali či všetko je ako má byť, preskúšaní. Ukázali mi že, televízor je funkčný a oled panel v poriadku.
- TCL dáva viac za cenu. Stojan vhodný aj na menší stolík.
- Nič
- Funguje všetko ako má
- prehľadné menu
- za tú cenu super televízor, nie je čo vytknúť
Čo som si vybral, to som dostal
Túto značku preferujem, preto som si aj kúpila televízor tejto značky
- Krasny obraz
- Prekvapivo dobre reproduktory
- Pekny design
Tenky az sa clovek boji ze ho zlomi pri montazi na stenu
Produkt splnil nadmieru naše očakávania ,kvalita obrazu ,zvuku aj ostatné funkcie televízora. Jednoduché ovládanie, kroré zvládne aj naša malá dcéra.
Určite produkt odporúčame.
- Mizerné zvuky ako z tranzostora
velmi velka spokojnost s obrazom , zvukom,,,,,
menšia spokojnosť s streamovacimi ponukami,,,chyba mi MAX - HBO,,,,,alebo možnosť stiahnuť si danú aplikaciu do TV,,,,,a ešte - neprehráva externý HDD,,,,iba sformatuje a prehrava nahravky vytvorene pristrojom
Ešte som produkt neodskúšal.
- Skvelý obraz, super cena
- Kvalitny obraz aj zvuk,velmi lahky a tenky,intuitivne ovladanie
Kvalitny OLED TV za rozumnu cenu,vysoka kvalita obrazu a zvuku.Produkt odporučam
Pekný televízor
Zobrazujem 441 - 460 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Ďalšie »