Najnovšie recenzie zo sekcie Televízory
- vynikajúci obraz
- špičková optimalizácia systému
- výborné dielenské spracovanie
- v black friday aj výborný cena
- zatiaľ žiadne
Vynikajúci obraz, pomerne kvalitný zvuk a príkladná optimalizácia systému. Je potrebné spomenúť aj skvelé spracovanie.
Všetko OK.
Za tu cenu v akcii sa oplati. Funguje skvele. Veka aplikacii.
- Inteligentný ovládač rýchli procesor a krasny obraz.
Maximálna spokojnosť.
- Internet, veľká obrazovka, dobrý obraz
- Žiadna
Som spokojný, zatiaľ všetko OK, produkt odporúčam
- nekvalitný obraz, neda sa mi pripojit externý hdd s nahravkami
- Dobrá kvalita za dobrú cenu
Za túto cenu nekúpite taký kvalitný TV. Spokojnosť 100 percent. Zvuk je mierne nadpriemerný , ale pre filmových maniakov a youtuberov odporúčam soundbar.
Super obraz, zobrazenie čiernej môže konkurovať OLED panelom, krásne farby, čakal som možno hlbšie basy vďaka vstavanému subwooferu ale môže byt
- Parametre verzus cena
- Pekný obraz a dobrý zvuk.
TCL 55C61B
Pridané: 19. novembra 2024
(naposledy upravené 19. novembra 2024)
Zakúpený v NAY.sk
- Pomer cena kvalita,5 ročná záruka, už druhý tv od TCL
Musel som si zvyknúť na systém LG. Pred 13timi rokmi som kúpil obyčajný LG, bez pripojenie na internet, toto je svetelný rok dopredu, tak sa stale učím obsluhovať tento televízor
Ešte máme len veľmi krátku skúsenosť s produktom. TV sme zatiaľ vyskúšali iba cez USB zariadenie, obraz aj zvuk boli veľmi kvalitné. TV prijímač momentálne ešte nepoužívame, nakoľko ešte nemáme káblové pripojenie, ani WIFI od poskytovateľa.
- Pomer cena vykon
- Magicky ovládač v cene
- Možnosť nastavenia stojanu TV v dvoch výškach. Za mňa super. Pri nastavení najnižšie výšky stojana je tak tenucky, že ho človek ani nevníma.
- Možnosť schovania a usporiadania káblov v stojane k TV.
- Pekný a tenký dizajn
- Rýchle reakcie televízora
- Parádny obraz - nemám čo vytknúť
- Asi to nieje ani nevýhoda. Ale Podľa mňa zvuk reproduktorov je trosku slabši. Ale aj ten sa dá pekne doladiť len sa treba trosku pohrať.Ako som ale čítal všetky značky už rátaju že ma zákazník externé repro dáky sounbar.
Mam ho doma, je to super telka, za skvelé peniaze.
Výborný produkt
zatiaľ spokojnosť s produktom, zvykám si na lepšiu kvalitu obrazu i zvuku
- Pekný televízor
- Žiadne
- Rýchlosť inštalácie. Vybalené a spustené do 15 minút.
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »