Najnovšie recenzie zo sekcie Televízory

Overený zákazník Testuj.to Pavol

Odporúča produkt
  • kvalita obrazu (4K, QLED)
  • kvalita zvuku (zabudovaný ONKYN reproduktor)
  • široká paleta aplikácií, ktoré sú podporované
  • StandBy režim vypnutia
  • Možnosť zdieľania (zrkadlenia) mobilného telefónu
  • veľmi jemný rámček
  • TV je krásne tenká
  • trocha širšie nožičky, kvôli ktorým je TV ďalej od steny

S televíziou TCL 55C655 som maximálne spokojný! Spĺňa všetky moje očakávania a požiadavky, ktoré som mal. Keby som mal vyzdvihnúť najlepšie vlastnosti TV, tak je to určite zvuk(vstavaný reproduktor ONKYN hrá doslova úžasne), kvalita obrazu (nečakal som tak veľký rozdiel medzi štandardným LED a touto QLED technológiou) a rýchlosť načítania jednotlivých aplikácií, ako aj plynulosť týchto aplikácií. Veľmi kladne hodnotím možnosť úplného vypnutia alebo možnosť vypnutia do režimu Standby. Mojou hlavnou požiadavkou bolo, aby televízia zvládala aplikácie ako O2 TV, Voyo, Kodi, iVysílání, Spotify, YouTube .. všetky tieto aplikácie a mnoho ďalších je vďaka Google TV a podpore tejto televízie dostupných. Čo sa týka prvotného nastavenia, tak to prebehlo extrémne rýchlo a všetko fungovalo tak ako má. Celkovo hodnotím TV ako veľmi podarenú a jej kúpu môžem len a len odporučiť.

Overený zákazník Testuj.to Ondrej

• VESA 40x30
  • Google meet
  • Zbytočne mnoho predinštalovaných aplikácií
  • Iba jedno USB
  • Silne svietiaca dióda pri vypnutom zariadení

V robustnom balení je dobre zabalené všetko potrebné. Od bezrámčekového televízoru, obojstranne montovateľných nožičiek stojanu, po chytrý ovládač (Obsahuje aj batérie). Televízor samozrejme podporuje zavesenie na stenu štandardu VESA 40x30. Inštalácia na stenu je jednoduchá a rýchla. Zároveň aj prvé spustenie a základné nastavenie nie je nič zložité, je veľmi jednoduché a intuitívne. Vzhľadom k operačnému systému od google je dobré mať google účet a prihlásiť ho, samozrejme nie je to podmienkou. TV obsahuje veľké množstvo predinštalovaných aplikácií, ako Netflix, YouTube, alebo napríklad prime video, a ďalšie veľké množstvo aplikácií je možné stiahnuť a to napríklad aj spotify. Čo je naozaj super s prihliadnutím na to, že televízor je vybavený reproduktormi ONKYO vo formáte 2.1 so subwooferom a podporou dolby atmos, ktoré sa starajú o veľmi dobrý zvuk, ktorý pri TV nie je bežný. Vysoká konektivita je zaručená množstvom vstupov, napríklad troma HDMI vstupmi, Bluetooth, miracast, wifi, alebo zrkadlením obrazovky z vášho mobilného zariadenia. Vychvaľovať obraz v rozlíšení 4K s frekvenciou 60HZ asi nie je potrebné, ale vysoký kontrast so sýtymi a živými farbami posúva zážitok zo sledovania na inú úroveň. To ale taktiež vďaka formátu HDR, ktorý podporuje HDR zo všetkých dostupných zdrojov. Kapitola sama pre seba je potom herný režim, ktorý zrýchľuje odozvu panelu na perfektných 120HZ a 120FPS. To robí z hrania úplne nový a lepší zážitok, než na vašej starej TV, do deja hier sa úplne ponoríte. Potom sú tu vychytávky ako google meet, na ktorú je potrebná kamera, tú je nutné dokúpiť zvlášť, alebo napríklad hlasové ovládanie. No ani jedna z týchto dvoch funkcií ma zrovna nenadchla. Jedná sa ale o veľmi dobre vybavenú TV obzvlášť pomer cena x výkon.

Overený zákazník Testuj.to Jaroslav

• Krásny obraz
  • Výborný zvuk
  • Rýchla odozva pri hraní hier
  • 3x HDMI 2.1
  • Občasné sekanie systému
  • Ovládač je pri stlačení hlučný
  • Veľkosť ovládača
  • Iba jeden usb vstup

Recenzia : Televízia bola v krabici starostlivo zabalená a vybalenie zvládne človek aj sám vrátane montáže nožičiek a posadenia tv na stenu. Ihneď po spustení sa sťahoval update, čo netrvalo moc dlho a potom som už mohol ladiť tv kanály, čo bola taktiež záležitosť chvíľky. Musím povedať, že kvalita obrazu digitálne vysielaných staníc ma milo prekvapila a 4k obsah bol doslova perfektný. Televízia disponuje niekoľkými prednastavenými profilmi obrazu a každý si určite vyberie ten svoj, prípadne sa dá ručne upraviť. Ďalej musím pochváliť zvuk, vďaka vstavanému subwooferu má skvelé basy. Prepínanie programov je svižné, spúšťanie aplikácií ako youtube, netflix a ďalšie je tiež rýchle. Čo by som ale vytkol, je občasné zamrznutie obrazovky pri spúšťaní hlavnej ponuky tv. Ďalej hnevalo pripojenie k wifi sieti, tv hlásila nesprávne heslo, aj keď bolo zadané správne. Keď už sa mi podarilo k wifi pripojiť, spojenie padalo. Po nejakom čase sa ale tv umúdrila a spojenie už nepadalo. Hranie hier na PS4 bolo perfektné, odozva veľmi rýchla, za to chválim. Prepojenie s telefónom fungovalo taktiež na jednotku. Výčitku by som mal k ovládaču, ktorý je na môj vkus moc veľký a vydáva pri stlačení hluk.

Overený zákazník Testuj.to Ábel

• kvalita obrazovky
  • zvuk
  • dizajn
  • gaming
  • Z nejakého dôvodu som nemohol stiahnuť HBO MAX, ale potom sa mi to podarilo pomocou môjho telefónu.

Najlepšia TV na trhu v pomere cena/výkon. QLED obrazovka je brutálne krásna, nie je rozdiel medzi ňou a drahšími OLED obrazovkami. Soundbar nie je nutný, zvuk je veľmi dobrý a silný, vzadu má subwoofer, takže je ideálny aj na počúvanie hudby. Jednoduché ovládanie a videohry na nej bežia veľmi plynule. Google TV - zvládne všetko.

Overený zákazník Testuj.to Norbert

• krásny obrázok
  • jednoduchá inštalácia
  • zatiaľ nič

Televízor TCL 55C655 ponúka za svoju cenu pôsobivú hodnotu. Rozlíšenie 4K prináša ostrý a živý obraz s vynikajúcou presnosťou farieb vďaka technológií QLED. Podpora HDR10+ umocňuje zážitok zo sledovania lepším kontrastom a jasom. Kvalita zvuku je slušná, aj keď pre pohlcujúci zvukový zážitok by mohol byť nutný soundbar. Funkcie chytrého televízoru sú užívateľsky prívetivé a rozhranie Google TV poskytuje prístup k širokej škále aplikácií a streamovacím službám. Celkovo je TCL 55C655 skvelou voľbou pre každého, kto hľadá kvalitný televízor s rozlíšením 4K, bez toho aby prišiel o peniaze.

Sencor SLE 43FS802TCSB

Sencor SLE 43FS802TCSB

Overený zákazník planeo.sk vendo

Odporúča produkt

Na moje požiadavky úplne postačuje - jak kvalita obrazu, tak funkcie, ktoré má - je to smart televízor, menü je pomerne jednoduché - aj slovenské! Aj doteraz som mal sencor prijímač (vyše 10 rokov mi slúžil bez jedinej poruchy.) Teraz mi odišlo led podsvietenie obrazovky - ináč zvuk aj obraz ide, ale za cenu led pásov a roboty som kúpil nový televízor - modernejší a väčší. Verím, že mi vydrží aspoň tých ďalších 10 rokov.

Overený zákazník Testuj.to Tereza

• 4K HDR Pro - presné farby a najjemnejšie detaily
  • 144Hz - natívne zobrazenie (nie len) pre prvotriedny pohyb
  • HDR Multiformat - navolenie správneho HDR formátu pre dokonalý zážitok
  • Game Master - dodáva televízií plynulý a čistý obraz pri sledovaní/ hraní hier
  • nenašla som

Televízia nás uchvátila svojou veľkosťou, ktorá ale neuberá kvalite obrazu. Farby sú naozaj jasne a zreteľné. Prenos obrazu vďaka 144Hz natívnemu displeju je naozaj skvelý nie len pre športové prenosy. Zároveň zobrazenie všetkých HDR formátov dodáva sledovanie televízie naozaj zážitok, je možné si prispôsobiť podľa vlastnej preferencie na čo najlepšiu kvalitu.

Overený zákazník Testuj.to Milan

• Nádherný obraz, podanie farieb
  • Zvuk 2.1
  • Plynulý systém
  • Neviem o ničom

Tak táto televízia je naozaj super, je to dominanta našej obývačky, obraz je úžasný, podanie farieb, čierna, všetko skutočne TOP, HDR obraz ešte zdokonalí, doma sme tak trochu filmový maniaci, využívame 4K naozaj naplno a z rôznych zdrojov a tento panel naozaj nesklamal. Konektivita je, povedzme štandard, skrátka, na nič sa nezabudlo. Zvuk so vstavaným subwooferom je pri správnom nastavení naozaj hutný. Systém je krásne svižný a intuitívny, skrátka tejto TV nie je čo vytknúť.

Overený zákazník Testuj.to Dana

• skvelý obraz
  • hlasové ovládanie google assistant
  • operačný systém Google TV
  • zrkadlenie obrazovky telefónu priamo na televízií
  • živé farby
  • dve možnosti nastavenia nožičiek podstavca
  • rýchla inštalácia
  • nič

Skvelý obraz VA panel s Direct LED podsvietením a technológiou farieb QLED PRO pre skvelé farby. Perfektný zvuk vďaka vstavanému subwooferu. Operačný systém Google TV - množstvo funkcií a veľká ponuka aplikácií. Výborné herné vlastnosti - 4K@144Hz, 4K@120Hz, nízky input lag (odozva pre rýchle reakcie v hrách), VRR, ALLM a mnoho ďalších herných výhod.

Overený zákazník Testuj.to Peter

• Predĺžená záruka na 5 rokov
  • Subwoofer
  • Ovládač
  • Chytré prepínanie zvuku

VA panel s Direct LED - veľmi dobrý jas a ostré farby, hlboké čiernej sa tu nedočkáte ale s tým som pri tejto TV ani nepočítal. Výborné herné vlastnosti - 4K@144Hz, 4K@120Hz, nízky input lag, odozva v hrách veľmi dobrá aj pri multiplayeri. Nespozoroval som žiadne trhanie obrazu. Subwoofer neurazí ale ani nenadchne. Google TV - pestrosť funkcií, plynulosť prostredia - super optimalizácia, bohatá ponuka aplikácií. Chytré prepínanie zvuku bohužiaľ nefunguje, obrazu bez problémov, možno vyrieši aktualizácia.

Overený zákazník Testuj.to Victoria

• plynulý obraz
  • kvalitný zvuk
  • možnosť nastavanie podsvietenia
  • ovládanie hlasu
  • nič

Televízia TCL 75T8B je skvelá pre milovníkov filmov vďaka vlastnostiam TCL QLED PRO pre nádherný obraz a 144 Hz natívnemu displeju, ktorý dodáva atmosféru ako v kine spoločne s 2.1 Onkyo zvukom. Naviac televízia vlastní aj HDR MULTIFORMAT takže, má obraz naozaj najlepšiu kvalitu a je skvelá aj pre milovníkov hier.

TCL 75P635

TCL 75P635

Overený zákazník planeo.sk Rolo

Pridané: 5. októbra 2024

(naposledy upravené 5. októbra 2024)

Odporúča produkt
  • Vyhodna cena za tu kvalitu a veľkosť.
  • Dobry ovladač.
  • vyborný obraz TCL je jeden s najlepších vyrobcov TV
  • Na bežne použivanie stačí celkom rýchly aj system
  • Podporuje všetky streamovacie apky
  • Nepostrehol som žiadne

Vyborny tv za skvelu cenu.

Samsung QE85Q60DAU

Samsung QE85Q60DAU

Overený zákazník BondyShop.com Overený zákazník

Pridané: 5. októbra 2024

(naposledy upravené 5. októbra 2024)

Zakúpený v BondyShop.com

• Cena
  • Rozlíšenie
  • Rýchlosť systému
  • Jednoduchosť ovládania
  • Na šedom pozadí vidno fľaky z podsvietenia ale nič strašné
Thomson 50UA5S13W

Thomson 50UA5S13W

Overený zákazník Alza.sk Eva

OK

Samsung QE65QN85D

Samsung QE65QN85D

Overený zákazník Alza.sk romjanko

Pridané: 4. októbra 2024

(naposledy upravené 4. októbra 2024)

Odporúča produkt
  • kvalita obrazovky, dostatočná veľkosť,
Samsung UE50DU7172U

Samsung QE43Q67C

Samsung QE43Q67C

Overený zákazník planeo.sk pavol

Odporúča produkt
  • pomalá reakcia na zmenu nastaveného programu
TCL 65T8B

TCL 65T8B

Overený zákazník Testuj.to Aleš

• Výborný obraz
  • Množstvo funkcií a aplikácií
  • Google TV
  • Airplay
  • Pri montáži na stenu má ľahký sklon smerom nadol (záleží ale na držiaku)

Výborná televízia, som veľmi spokojný. Za priaznivú cenu kvalitný obraz a dobrá funkčná vybavenosť. Podľa môjho názoru je vysoká obnovovacia frekvencia niečo, čo človek nevie, že by mohol oceniť, najviac si to uvedomí po čase pri porovnaní so starou TV (alebo s inou TV so 60Hz). Televíziu mám na stene, pri montáži ma trochu sklamalo, že je ľahko pod uhlom smerom nadol. Odporúčam preto nastaviteľný držiak.

TCL 98P745

TCL 98P745

Overený zákazník Electroland.sk Marek

Zakúpený v Electroland.sk

Odporúča produkt

Nemal som ešte možnosť ho otestovať.

Zobrazujem 301 - 320 zo 500 recenzií 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25