Najnovšie recenzie zo sekcie Televízory
- Kvalita obrazu
- Zvuk
- Veľkosť
- Aplikácia na ovládanie nie je moc intuitívna a trochu seká
Televízia bola darček od maminky. Dá sa stiahnuť aplikácia TCL a Google Home, ale priznám sa, že som úplne nepochopila, ako ich používať. Vraj by to malo reagovať na hlas, ale u mňa to nejak nefungovalo. Kvalita obrazu je dobrá, veľkosť je pre nás optimálna ( mám vzdialenosť medzi stenami v izbe 4,5 metra ). Mne sa páči, že sa dá celkom jednoducho prepínať medzi YouTube a Neflixom, ale písanie „na klávesnici" za účelom vyhľadávania je samozrejme trochu náročné. Bolo by skvelé, keby sa v aplikácií TCL dala otvoriť klávesnica a písať priamo z telefónu. Zvuk je dobrý, väčšinou máme hlasitosť nastavenú medzi 10 a 20. Televízia má postranné nožičky, zatiaľ sme si nekúpili žiaden stôl pre ňu, a tak stojí na zemi. Postranné nožičky vás trochu obmedzujú v dĺžke stola ( musí byť minimálne 100 cm dlhý, aby sa tam televízia tejto veľkosti vošla). Z televízie môžete vysielať len aplikácie, ktoré sú v nej nainštalované, nejde vyhľadať niečo priamo v Googli. S nákupom som celkom spokojná
- Zvuk
Zvažovala som už dlho kúpu TV a neľutujem. Táto televízia je pre nás veľkosťou akurát a má množstvo dobrých funkcií. Výhodou je že deti môžu len stlačiť tlačidlo YouTube a majú ho tam a mnoho ďalších funkcií. Farby sú pekné a jasné. Zvuk je výkonný. Spokojnosť
- Bezrámčekový design
- VA panel s Direct LED podsvietením
- Kvalitný zvuk
- Ovládanie hlasom
- Skvelé herné vlastnosti
- Google TV
Televízia úplne splnila očakávania, farby sú úplne dokonalé, zvuk je úžasný, hegni vlastnosti prekonali očakávania, zážitok z hry nadobúda na dokonalosti. Funkcia Google TV je dnes snáď nenahraditeľnou nutnosťou a ponúka všetok komfort, ktorý človek dnes od televízie vyžaduje. Veľké plus je aj možnosť ovládania hlasom a bezrámčekový design.
- Množstvo aplikácií a funkcií
- Krásny a ostrý obraz
- Kontabilita s IOS/Android
- Zlé dolaďovanie zvuku
Toto testovanie bolo skôr pre môjho manžela, ktorý chcel televíziu vyskúšať. Podľa jeho bodov, ktoré mi napísal, by vypichol predovšetkým skvelý obraz pri streamovacích službách, je pekný ostrý. Gaming funkcie sa nastavujú samé, čo označil ako plus, fps a Hz sú prijateľné. Ďalším plusom je určite rozmanitosť aplikácií a celkovo funkcií. Ale našiel aj nejaké to mínus, napríklad zvuk sa zle dolaďuje a musí sa ladiť neustále podľa danej scény vo filme či seriáli. Keď je komfortne naladený je zvuk krásny, čistý. Ale určite výsledkom je, že televízia je naozaj super a za veľmi prijateľnú sumu.
- jednoduchosť inštalácie
- rýchle a intuitívne nastavenie
- zvuk veľmi realistický
- prehľadné menu
- rýchlosť nábehu pri zapnutí
Obraz aj vonku na dennom svetle, svetlo výborne čitateľný dokonca aj priamo na slnku nestráca na kvalite. Zvuk nie je nijako skreslený a je ostrý a zreteľný aj pri použití vonku v otvorenom priestore. Celkovo funkcie intuitívny a bez problémov zvládnuteľný. Pri prechode na nové prostredie okamžite jednoducho nastaviteľné.
- krásny obraz, zvuk , veľa možnosti nastavenia obrazu aj zvuku
- magický ovládač
- vyhľadávanie hlasom
- smart funkcie
zatiaľ nič
- cena/výkon/kvalita
- Super obraz
- 144hz pri hrani topka
- operacny system ide rychlo
Zatiaľ spĺňa všetko čo som od neho očakával.
- Supeer TV
- K televízoru som zakúpil aj systém závesu na stenu. V príslušenstvu k nosiču sú pribalené aj montážne skutky. Škoda len, že na pripojenie k televízoru nemali správny rozmer (M4x20).
- Kvalitný obraz, nízka cena tovaru
- Mám ho krátko ešte neviem
- krasny cisty obraz
- 2.1 zvuk
- android (google)
- subwoofer vzadu je jemne vystupeny, treba tomu prisposobit drziak
- nefunguje mi ovladanie soundbaru jednym ovladacom cez HDMI CEC, ani po nastaveni podla navodov
Obraz je krasny, pre nie uplne najnarocnejsieho uzivatela bohato dostacujuce. Jemny tenky ramik okolo obrazovky vyzera dobre. V tomto modeli oproti minulemu roku vylepsili zvuk na 2.1. Zatial celkom svizny android. Pri montazi na stenu treba pouzit na drziak tv dlhsie sroby a podlozky nakolko subwoofer je vzadu trochu vystupeny. Minusom pre mna je ze aj po nastaveni nedokazem ovladat zvuk na soundbare cez HDMI CEC ovladacom od tv, na predoslom tv Philips to slo bez problemov.
- Kvalitny obraz
- Prostorový zvuk
- Celkovo za tú cenu super TV aj na hranie
Cena
- Pomer ceny a kvality
- OS postačujúci na moje používanie
- S LG appkou k telke som s prekvapením veľmi spokojný, prepojenie k mobilom super jednoduche
- Ovládač smiešny ale zvyknem si
- WebOS nemá v obchode v ponuke všetky appky - treba byt trošku IT zdatný doinštalovať appky cez developers mode, mohlo by to byt jednoduchšie, ale pre základne appky úplne postačujúce pre bežných používateľov
Zobrazujem 281 - 300 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...25 Ďalšie »