Najnovšie recenzie zo sekcie Televízory
- Je možné vytvárať až 4 skupiny obľúbených tv stanic. Nevýhodou však je, že nemožno do jednej skupiny vybrať tv stanice satelitné spolu s terestriálnymi...
Obraz je naozaj dobrý. Naproti tomu je zvuk výborný. TV má zabudovaný subwoofer. Napriek tomu ho mám prepojený optikou na AV receiver 2+1. Ďialkové ovládanie spárovať s telkou podľa návodu je jednoduché. Intuitívne užívateľské prostredie Android TV je prehľadné. DVB-S/S2 tv sa dá nakonfigurovať na DISEQC 1.0, pre 4 LNB.
DVB-T/T2 s automatickým ladením vyhľadá všetky dostupné tv stanice.
Internetová televízia má prednastavené aplikácie. Nebol však žiadny problém doinštalovať moje preferované aplikácie cez Google Play.
Stojan je masívny a telku dobre stabilizuje. TV prijímač je však na stojane mierne naklonený dozadu.
Dialkový ovládač je prehľadný a cením si ovládanie hlasom.
Kúpil by som ho znovu, lenže už minimalne 75".
Som zvedavý, či bude u alzy fungovať cashback...
- Nema andreoid
- Je ľahký, a stabilne stojí na nábytku
- živé farby a dobrý zvuk
- ovládanie je jednoduché, štýlový ovládač
- Google TV ponúka aj možnosť nainštalovať aplikácie, ktoré nie sú v základnom portfóliu, cca 5GB priestoru na internom disku, je ale málo. Je tam možnosť doplnenia o externý disk
- Zdá sa, že android je dosť pomalý v reakciách hlavne pri vyhľadávaní na portáli Goolle TV
- Mohol by byť aj novší, v kúpenom TV je len 11, a nový v update zatiaľ nie je
- Na diaľkovol ovládači chýbajú tlačidlá play stop, pretáčanie videa, na ovládanie mediálneho materialu. Prečo?
- Nedá sa nahrávať na medium, len prehrávať
- zdlhavé nastavovanie TV, ktoré sa nedá obísť, TV bez toho nespustíte
Celkovo je to za tú cenu dobrá TV, má štandardy a ničím sa nelíši od ostatných v tejto kategórii. Odporúčam.
spokojnosť
- Slušný produkt za dobrú cenu.
- Možnosť nahrávania
- Slušné prehrávanie filmov z internetu.
- Po zapnutí automatických nastavení obrazu to ozaj zlepší obraz.
- Pozorovací uhol je nanajvýš 90°. Inak sú skreslené farby. Uvádzaných 175 je nereálnych.
- Dutý zvuk.
Ako darček je AntikTV, ale v donuke AppStore nie je možnosť stiahnutia aplikácia AntikTV.
- Za tak nízku cenu super gled obraz
- Rýchly Android
- Krásny obraz 4K
- Hlasové vyhľadávanie
- Bluetooth
- Podsvietene. Diaľkové ovládanie
- Slabý zvuk, nutné dokúpiť soundbar.
Zatiaľ len zakúpený. Samsung sme mali aj predtým takže som stavila na istotu .
Tovar v danej qualite za super cenu.
- Cena-kvalita
skvelá voľba
- Dobrý obraz, zvuk a Android
- maximálne špička na trhu
- veľká obrazovka aj pre slabo vidiacich
- výhodná cena
veľa vychytávok zložitý návod na obsluhu doteraz nemám naladené určité stanice
- Vôbec nefongoval
Nedal sa ani zapnúť
- Dobrá cena TV
- Velka obrazovka
- Kvalitne farby
- Kvalita obrazu nie je taká, ako som očakával u tohto produktu. Takisto zvuk sklamal, bez soundbaru je to bieda.
vyhovuje mojim požiadavkám
- pomer cena/výkon
Ok
Zobrazujem 241 - 260 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Ďalšie »