Hyundai HL 32172

Popis produktu

Parametre produktu

Druh televízorov
LED
Uhlopriečka obrazovky
81 cm
Uhlopriečka v palcoch
32 palcov
DVB-T tuner
áno
Smart televízory
nie
3D televízory
nie
4K televízory
nie

Parametre produktu

Druh televízorov
LED
Uhlopriečka obrazovky
81 cm
Uhlopriečka v palcoch
32 palcov
DVB-T tuner
áno
Smart televízory
nie
3D televízory
nie
4K televízory
nie

Popis produktu

Televízor, s ktorým už nezmeškáte žiaden program

LED televízor Hyundai HL 32111 poskytne obraz, ktorý si užijete a to nezáležiac na tom, či sledujete akčné filmy, talkshow alebo športové prenosy. Naladíte si dostatok programov, vďaka jeho kombinovaným tunerom, ale samozrejme poskytne aj novšie, modernejšie spôsoby prehrávania. Jeho nemalou výhodou je ale aj niekoľko spôsobov ako si môžete vrátiť program, ktorý ste nestihli a tak si ho stále vychutnať. Navyše disponuje veľmi príjemnou uhlopriečkou s veľkosťou 32palcov, takže sa zmestí do každej obývačky.  Obraz

Vďaka svojej obrazovke vám poskytne kvalitu HD Ready s rozlíšením viac ako milión pixelov, takže si sledovanie skutočne užijete. Obsahuje hrebeňový filter, ktorý zvyšuje ostrosť a tým aj kvalitu obrazu, aby ste ho mali vždy čistý. Na obrazovke sa veľmi šikovne automaticky prepínajú formáty podľa toho, čo práve sledujete, takže si vychutnáte akčný film s dynamickosťou alebo televíznu show s bohatým kontrastom.

Tuner

Je vybavený viacerými tunermi, DVB-T sa postará o príjem obrazu vo formátoch MPEG2 alebo 4. DVB-C tuner zase poskytne plnohodnotnú EPG podporu pre dostatok programov. Okrem toho tu ale máte aj analógový tuner pre príjem PAL aj SECAM signálu, ktorý disponuje automatickým ladením.

Record Ready

USB port, ktorým je vybavený, neslúži len na prehrávanie vášho obsahu, ale aj na pripojenie externých diskov, na ktoré môžete nahrávať DVB-T/C programy. Môžete nahrávať priamo pomocou tlačidla Record alebo si nastaviť časovač, v prípade, že budete mimo domu. Nahrávku potom bez problémov spätne prehráte.

Timeshift

Praktickou funkciou pre vrátenie programov je aj Timeshift, s ktorou si posuniete program o niekoľko minút, vhodný je teda pre prípady, keď potrebujete len na chvíľu odbehnúť.

Konektory

Prítomnosť SCART aj kompozitného audio/video porty sú tu samozrejmosťou. Ďalšími výhodnými prvkami sú ale jeho VGA port pre pripojenie PC, dva HDMI porty a dokonca aj CI+ slot na čítanie kariet.

Klasický dizajn s vstavaným DVD prehrávačom

Osvedčený klasický dizajn a uhlopriečku 81 cm dopĺňa vstavaný DVD prehrávač, ktoré sú tak ideálnym riešením pre sledovanie obľúbených filmov, ale i akčných scén a športových prenosov s čistým, plynulým a ostrým obrazom. ... a ďalšie funkcie sú?

  • Vďaka vlastnosti Record Ready si môžete programy, ktoré nestihnete sledovať v ich vysielacom čase, nahrať v digitálnej kvalite na externý Hard disk, alebo USB flash disk.
  • Funkciu Timeshift určite oceníte, keď si budete chcieť od napínavého deja odskočiť. Po návrate k obrazovke máte možnosť si pustiť sledovaný program s opozdením.
  • Digitálny tuner DVB-T/C s automatickým ladením zase zaistí kvalitný digitálny príjem signálu s podporou EPG (prehľadného programového sprievodcu).

Úsporná prevádzka

Televízor je zaradený do energetickej triedy A, takže sa nemusíte obávať vysokých nákladov na elektrickú energiu a môžete si užívať TV vysielanie po celý deň.

Hyundai HL 32172 DVD.

  • Úhlopříčka displeje: 81,3 cm (32"),
  • Typ HD rozlišení: HD ready,
  • Rozlišení displeje: 1366 x 768 px.
  • Formát analogového signálu: PAL BG, PAL DK, PAL I, PAL L, SECAM B/G, SECAM D/K, SECAM L,
  • Formát digitálního signálu: DVB-C, DVB-T.
  • RMS výkon: 12 W.
  • Teletext: 1000 str.,
  • Média pro přehrávání: AVI, MKV, MOV, MP4, MPEG, TS, VOB, XVID,
  • Podporované formáty zvukových souborů: MP3, WAV, WMA.
  • Barva: Černá

Výrobca   Hyundai

Uhlopriečka obrazovky    81 cm

Uhlopriečka v palcoch 32 palcov

Hmotnosť   6 kg

Druh televízorov  

LED

Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie.

{"Obľúbené kategórie":[["Tašky na kočík","https://prebalovacie-tasky-ku-kocikom.heureka.sk/"],["Dámske kostýmy","https://damske-kostymy.heureka.sk/"],["Joysticky","https://joysticky.heureka.sk/"],["Lehátka pre bábätká","https://detske-lehatka.heureka.sk/"],["Psychowalkmany","https://psychowalkmany.heureka.sk/"],["Elektrické trojkolky pre deti","https://elektricke-vozidla.heureka.sk/f:14102:143073/"],["Športtestery s GPS","https://sporttestery-a-computery.heureka.sk/f:12153:1/"],["Rotopédy do 120 kg","https://rotopedy.heureka.sk/f:8190:-120/"],["Automatické upnutie viazanie","https://viazania-na-bezky.heureka.sk/f:24819:8836929/"],["Proteíny Scitec Nutrition","https://proteiny.heureka.sk/f:9629:138029/"]],"Vybrané značky":[["Televízory Panasonic","https://televizor.heureka.sk/f:12237:100785/"],["Televízory Lenco","https://televizor.heureka.sk/f:12237:869400/"],["Televízory Orava","https://televizor.heureka.sk/f:12237:169048/"],["Televízory Xiaomi","https://televizor.heureka.sk/f:12237:29942120/"],["Televízory Akai","https://televizor.heureka.sk/f:12237:347512/"]],"Ako vybrať najlepšie":[["Ako si vyberať obväzové materiály?","https://obvazove-materialy.heureka.sk/poradna/ako-si-vyberat-obvazove-materialy/"],["Ako vybrať pohovku?","https://pohovky.heureka.sk/poradna/ako-vybrat-pohovku/"],["Ako vybrať nabíjačku batérie?","https://klasicke-nabijacky.heureka.sk/poradna/ako-vybrat-nabijacku-baterie/"]],"Vybrané produkty":[["Rock Shox Recon RL 120 Air S15","https://vidlice.heureka.sk/rock-shox-recon-rl-120-air-s15/"],["Goki hrable na lístie ružová","https://detske-zahradne-naradie.heureka.sk/goki-hrable-na-listie-ruzova/"],["Zawmark Plus Tašky nákupné extra pevné","https://nakupne-tasky-kosiky.heureka.sk/zawmark-plus-tasky-nakupne-extra-pevne/"],["Altra Lone Peak 8 Men","https://panske-bezecke-topanky.heureka.sk/altra-lone-peak-8-men_2/"],["Kraken Black Spiced Rum 40% 0,7 l (čistá fľaša)","https://destilaty.heureka.sk/kraken-black-spiced-rum-40-0_7-l-cista-flasa/"],["Bare Oblek suchý D6 PRO DRY","https://suche-obleky.heureka.sk/bare-oblek-suchy-d6-pro-dry/"],["Nuxie LED svietiaci obojok pre mačku a psa L 58 cm","https://obojky-a-postroje-pre-macky.heureka.sk/nuxie-led-svietiaci-obojok-pre-macku-a-psa-l-58-cm/"]],"Odporúčame":[["Apple iPhone 15","https://mobilne-telefony.heureka.sk/f:26540:34644595/"],["Apple Watch 9","https://inteligentne-hodinky.heureka.sk/f:26541:34738896/"],["Apple Watch Ultra 2","https://inteligentne-hodinky.heureka.sk/f:26541:34644606/"],["PlayStation 5","https://herne-konzoly.heureka.sk/playstation-5/"],["Lego","https://stavebnice-lego.heureka.sk/"],["Zimné pneumatiky","https://pneumatiky.heureka.sk/f:5428:13093/"],["Nábytok","https://nabytok.heureka.sk/"],["Oblečenie a móda","https://moda.heureka.sk/"]]}